Diëtistenpraktijk Gers
Dieet- en (sport)voedingsadvies
Wie is wie?

An Gers

Na mijn opleiding tot onderwijzeres, besloot ik vanuit mijn interesse in voeding verder te studeren voor diëtiste. Toen ik in 2006 afstudeerde, startte ik als diëtiste in huisartsenpraktijk De Rijn in Geel. Daarnaast gaf ik voedings- en dieetleer aan toekomstige verpleegkundigen en vroedvrouwen en was ik werkzaam als diëtiste bij het Wit-Gele Kruis van Limburg. Nadien combineerde ik mijn functie als docent met consultaties in 2 huisartsenpraktijken (Geel en Balen).
Momenteel ben ik werkzaam als docent bij Thomas More te Turnhout binnen de opleidingen verpleegkunde en vroedkunde. In mijn praktijk thuis volg ik qua algemene dieetbegeleiding momenteel enkel nog bestaande cliënten op. Momenteel leg ik me volledig toe op dieetadvies bij prikkelbare darm (fodmap) en eetproblemen bij autisme.
Meer info

Bette Gers

In 2007 studeerde ik af als diëtiste. Intussen gebeten door de sportmicrobe, besloot ik me verder te specialiseren tot sportdiëtiste in Nederland, waar ik in 2008 afstudeerde. Met het oog op een nog betere en meer gespecialiseerde begeleiding van diabetespatiënten volgde ik in 2009 de opleiding tot diabeteseducator.

Ik startte mijn loopbaan destijds bij het Wit-Gele Kruis van Limburg, waar mijn takenpakket vnl. bestond uit individuele begeleiding, het geven van voordrachten en voedingsvoorlichting op scholen, het organiseren van bijscholing,… Sinds januari 2011 werk ik als nutritiespecialiste bij het Jessa Ziekenhuis te Hasselt. Hier houd ik me vooral bezig met de problematiek rond ondervoeding in de ziekenhuizen. Regelmatig volg ik bijscholing om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden en om me verder te specialiseren.
Meer info

Bette Gers
Hollestraat 6
2440 Geel
Tel: 0497/23.59.48.
Email: bette.gers@gmail.com

An Gers
Scherpendries 6
2440 Geel
Tel: 0498/68.65.67.
Email: an.karolien.gers@gmail.com
(afspraak maken bij voorkeur via mail)