Diëtistenpraktijk Gers
Dieet- en (sport)voedingsadvies
Advies

An Gers


Dieetadvies bij prikkelbare darm (fodmap) en begeleiding bij eetproblemen (autisme)..

We gaan samen op zoek naar een gezond en haalbaar voedingspatroon dat rekening houdt met de individuele mogelijkheden.

Tarieven
€ 50 (1 uur), €25 (1/2 uur)

Bette Gers


Bij de begeleiding van uw levensstijlaanpassing, vertrek ik steeds vanuit de adviezen voor een gezonde voeding. Geen strenge diëten die niet vol te houden zijn op lange termijn, maar wel haalbare voedingsaanpassingen. Niet diëten, maar gezonder gaan eten.

Tijdens de eerste consultatie probeer ik een beeld te vormen van uw huidig voedingspatroon en uw leefgewoonten. Vanuit de anamnese stellen we samen een aangepast en haalbaar dagschema op.

Tijdens de vervolgconsultaties bespreken we uw eetdagboek. U krijgt tips en extra informatie voor verdere aanpassing en we beantwoorden al uw vragen. De frequentie van de opvolgconsultaties is zeer individueel en wordt onderling afgesproken.

Voedings- en dieetadvies:

- gezonde voeding voor kinderen, jongeren, volwassenen, senioren
- overgewicht
- ondergewicht
- diabetes
- hoge bloeddruk
- lipidenstoornissen (te hoog cholesterol- en/of triglyceridengehalte)
- maag-en darmklachten
- eetstoornissen
- voeding tijdens de zwangerschap

Sportvoedingsadvies:

Genetische, lichamelijke en psychische factoren spelen een belangrijke rol in het bepalen van iemands atletische mogelijkheden. In de zoektocht naar prestatiebevorderende factoren, experimenteren velen met allerhande voedingssupplementen en proteïnepoeders. Dit terwijl er een meer eenvoudige en desondanks belangrijke prestatiefactor voorhanden is: voeding. Slechte eetgewoonten en voedingstekorten kunnen de prestaties sterk benadelen. Recreatief of professioneel sporter, ieder heeft baat bij een aangepast voedingsprogramma.

Gezonde voeding vormt steeds de basis van elk sportvoedingsadvies. Extra aandacht gaat uit naar de vochtinname en de verdeling van koolhydraten, vetten en eiwitten in de voeding. Op basis van een trainings- en voedingsdagboek kan desgewenst het exacte energieverbruik en de energieopname berekend worden. Vertrekkende van deze gegevens kan een advies op maat van de sporter worden opgesteld.

Tarieven:
1ste consult (1 uur): € 50
2de consult (1/2 uur): € 25
opvolgconsultaties (20'): € 18

Bette Gers
Hollestraat 6
2440 Geel
Tel: 0497/23.59.48.
Email: bette.gers@gmail.com

An Gers
Scherpendries 6
2440 Geel
Tel: 0498/68.65.67.
Email: an.karolien.gers@gmail.com
(afspraak maken bij voorkeur via mail)